Karaoke bar regels

Karaoke Bar Fame: De 10 heilige regels van karaoke

Een avondje karaoke hoort natuurlijk een avond vol drankjes, gezang en plezier te zijn. Om zo’n avond voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal heilige karaoke bar regels opgesteld. Degene die zich niet aan deze regels houden worden in onze karaoke kerker gegooid… Geintje natuurlijk! Maar het zou wel zo tof zijn als iedereen zich eraan zou houden! In deze blog lees je dan ook alles over onze 10 heilige karaoke regels.

1- Gij zult blijdschap vertonen

Het is in onze karaoke bar niet toegestaan om met een zuur gezicht op het podium te staan. Waarom? Niemand wordt er vrolijker van! Lach, dans en zing met plezier, dat is meteen een uitnodiging voor je vrienden en de rest van de bar om gezellig met je mee te zingen en swingen.

2- Gij zult zich niet schamen

Het mooie van karaoke is dat iedereen het kan! Het maakt bij Fame niet uit wie je bent, wat je doet en of je überhaupt kan zingen, zolang je maar plezier hebt!

Oftewel No shame @Fame!

3- Gij zult op uw beurt wachten

Als je in Karaoke Bar Fame een lekker nummertje aanvraagt, kom je op de wachtlijst. Of het nu officieel op papier of tijdens een babbel of borrel is afgesproken, we moeten een volgorde aanhouden, anders wordt het chaos.

4- Gij zult niet spreken

Uiteraard is een karaokebar geen klooster. De zogenaamde zwijg-gelofte zal dus ook niet echt werken bij Fame! Desalniettemin is een beetje aandacht geven aan degene die zijn moment of Fame pakt op het podium, wel het minste. Een karaoke-feest is immers niet echt de gelegenheid om de herziening van het kadastraal inkomen of de zin van het omzetten van beleidsdrang naar bewonersperspectief in een stadswijk te gaan bespreken.

5- Gij zult netjes met de apparatuur van de karaoke bar omgaan

Een microfoon is niet gemaakt om mee te jongleren. Het is kwetsbaar spul dus laat het niet vallen. Aan het eind van je rappende optreden de truc met de vallende microfoon doen is geen mega goed idee.

6- Gij zult onder alle omstandigheden applaudisseren

Als tante Nel met een wijntje te veel op het podium de longen uit haar lijf staat te zingen, dan klappen we net zo hard voor haar als bij alle anderen. Waarom? Wie wil er nu geen applaus?!? Dat is een manier om te tonen dat je het optreden waardeert (ook al is het alleen om te vieren dat het eindelijk afgelopen is, ook een goede reden).

7- Gij zult de zanger nooit verstoren

Wat voor vreselijke klanken je oren ook mogen bereiken, vergeet niet dat karaoke per definitie een vrijetijdsbesteding is waaraan iedereen mee mag doen. De vocale vermogens van de zanger zijn niet van belang (en hoeven dat ook niet te zijn, want no shame @Fame!). Dat is een van de dingen die karaoke juist zo leuk maakt. Iedereen mag meedoen en voor sommigen is het bovendien een les in tolerantie.

8-Gij zult met de voetjes van de vloer gaan

Karaoke feestjes gaan natuurlijk niet alleen om zingen, maar ook om dansen, bewegen en gek doen. We kunnen als een schaap in een hoekje gaan zitten wachten tot de volgende aan de beurt is, maar daar wordt het niet gezelliger van. Dus ga gewoon lekker los met je vrienden op de dansvloer!

9- Gij zult geen wapens en drugs mee naar binnen nemen

Waarom sommige mensen deze regel nog steeds niet snappen tijdens het uitgaan, begrijpen wij ook niet.. Het is nondeju een Karaoke feestje! Geen rave op een militair trainingskamp?!?

 10- Gij zult geen hinderlijk gedrag vertonen tegenover derden

Dat je na een biertje lekker met jezelf staat te discussiëren in de spiegel van het toilet, vinden wij helemaal prima. Maar we willen je wel vragen om het gewoon gezellig te houden met de rest van de mensen die in onze karaoke bar staan.

Zin in een karaoke party?

Kom jij binnenkort de longen uit je lijf zingen bij deze toffe Karaoke Bar? Hou onze Social Media dan goed in de gaten, want binnenkort opent Karaoke Bar Fame haar deuren!

Geen zin om entree te betalen?

Wat moet je doen voor een Free Entree? 

-Like onze Facebookpagina.

-Doe een Facebook Check-in met je persoonlijke account. 

-Breng een goed humeur mee. 

See you soon @Fame!