Bedrijfsuitje Rotterdam

Een écht leuk bedrijfsuitje in Rotterdam? En dan het liefste in het centrum en bij voorkeur in de avond? Kom dan met je team langs bij FAME voor een geweldige en unieke ervaring. Het maakt immers niet uit of je de sterren van de hemel zingt of tijdens het bedrijfsuitje vooral voor de gezelligheid komt; bij FAME zit je voor een leuk bedrijfsuitje helemaal goed!

Het maximum aantal personen is 45 in verband met de RIVM regelgeving.

Karaoke met het bedrijf

Vier je bedrijfsuitje Rotterdam bij FAME en maak er een geweldig feestje van. Dankzij de zeer uitgebreide collectie van nummers, het uitstekende muzieksysteem en de tap waar altijd koud bier uit komt zit je voor een uniek bedrijfsuitje in het centrum van Rotterdam bij ons aan het goede adres.

Qua invulling kan alles! Jullie kunnen natuurlijk gewoon langskomen, een paar drankjes doen en daarna een collega het podium op juichen, maar ook een wat meer gestructureerde middag en/of avond is helemaal mogelijk.

Met collega’s een ‘Jouw bedrijf’ Got Talent opzetten? Inclusief een jury en collega’s die mogen stemmen? Geen probleem! Bij FAME zit je voor al je karaokewensen op de juiste plek!

Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan gerust eens contact met ons op via onderstaand formulier, we bespreken graag de mogelijkheden met je om te kijken of we ook jou en je team aan een onvergetelijke avond kunnen helpen!

Aanvragen bedrijfsuitje karaoke

Je mag appen maar je kan de aanvraag ook doen met onderstaand formulier. Whatapp de volgende gegevens:

  1. Welke dag wil je komen?
  2. Terras of groep binnen (of beiden)
  3. Welk tijdstip wil je komen?
  4. Met hoeveel mensen wil je komen?

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Wat zou je graag willen? Stel je vraag hieronder en dan zorgen wij alvast voor een paar passende opties!