Bedrijfsuitje Rotterdam

Een écht leuk bedrijfsuitje in Rotterdam? En dan het liefste in het centrum en bij voorkeur in de avond? Kom dan met je team langs bij FAME voor een geweldige en unieke ervaring. Het maakt immers niet uit of je de sterren van de hemel zingt of tijdens het bedrijfsuitje vooral voor de gezelligheid komt; bij FAME zit je voor een leuk bedrijfsuitje helemaal goed!

Karaoke met het bedrijf

Vier je bedrijfsuitje Rotterdam bij FAME en maak er een geweldig feestje van. Dankzij de zeer uitgebreide collectie van nummers, het uitstekende muzieksysteem en de tap waar altijd koud bier uit komt zit je voor een uniek bedrijfsuitje in het centrum van Rotterdam bij ons aan het goede adres.

Qua invulling kan alles! Jullie kunnen natuurlijk gewoon langskomen, een paar drankjes doen en daarna een collega het podium op juichen, maar ook een wat meer gestructureerde middag en/of avond is helemaal mogelijk.

Met collega’s een ‘Jouw bedrijf’ Got Talent opzetten? Inclusief een jury en collega’s die mogen stemmen? Geen probleem! Bij FAME zit je voor al je karaokewensen op de juiste plek!

Klinkt dit als muziek in je oren? Reserveer je groep via onderstaande reserveringssysteem. De entree is 10 euro p.p. inclusief 3 drankmuntjes. Binnen is het afrekenen aan de bar.

FAME afhuren

Wil je Fame afhuren? Neem dan contact op met Joris: 0621294313

Op dagen dat wij gesloten zijn rekenen we om te openen en bargarantie van 750 euro.