• Karaoke Bar Fame Rotterdam

Karaoke in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam vind je FAME, de karaokebar van Rotterdam waar je elke dag welkom bent om jouw zangkunsten te laten horen. Tijdens onze openingstijden geniet je van lekkere hapjes & drankjes, bestel je speciaalbiertjes of sip je aan een van de vele cocktails die op onze kaart terug te vinden zijn.

Het hoogtepunt van onze bar is natuurlijk het uitstekende karaokesysteem dat altijd aanstaat! In combinatie met een verhoogd podium en een kraakhelder geluidssysteem, staat dit garant voor een geweldige ervaring van de nummers die voorgedragen worden.

Ben jij de nieuwe Jody Bernal en zou je elke songcontest blind winnen of durf je stiekem eigenlijk niet maar wil je tóch je zangkunsten delen? Kom dan gerust een langs in onze Karaokebar waar de drankjes koud staan!

Met meer dan 1000den nummers in ons systeem zit er ongetwijfeld eentje voor je bij: van de Hollandse meezingers tot een Italiaanse balade en natuurlijk de all time favourite klassiekers van Toto, de Rolling Stones of de Ketchup Song… kom maar langs en laat je karaokeskills aan ons horen!

Onze muziekstijl

Wij richten ons niet zozeer op 1 bepaald genre muziek. Wel hebben we natuurlijk onze voorkeuren. Maar ook dat is behoorlijk breed. In verband met het te vriend houden van onze buren kunnen we logischerwijs niet al te veel geluid maken. Verwacht daarom ook geen keiharde Death Metal…….;)