***UPDATE 7-9-2020*** Aan alle karaoke fans❤️,
We hebben het geprobeerd, maar moeten twee weken dicht, omdat in deze corona tijden, meezingen niet is toegestaan. Het is lastig tegen te houden, want karaoke zonder meezingen is als Bert zonder Ernie, gewoon moeilijk te doen. Ook de tribune die we speciaal gebouwd hebben, mocht niet baten.
Het enige zingen dat we nu nog mogen is de boel uitzingen tot het oude normaal weer normaal is voor horeca en we weer met volle teugen kunnen genieten van karaoke❤️.
Op 23 september gaan we open als bar en sportsbar. Kom gezellig genieten van hapjes, drankje en gezelligheid! Blijf ons volgen, want zodra het kan, gaat Fame weer doen wat we het liefste doen! Karaoken❤️❤️!!!

We kunnen natuurlijk niet wachten tot iedereen weer met volle borst kan meezingen en kijken hier samen met jullie enorm naar uit. Volg onze social media en blijf op de hoogte. Hopelijk tot heel snel!

Team Fame

Karaoke Bar Fame Rotterdam Corona proof

Karaoke Bar Fame reserveren

Sinds de opening van Fame is de karaoke bar een mega succes. Elke week krijgen we meer reserveringen en aanvragen. Dat is natuurlijk helemaal top!

We hebben om corona redenen ons reseveringssysteem moeten aanpassen:

  1. Om de veiligheid en gezondheid van alle gasten te kunnen waarborgen.
  2. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk plekjes beschikbaar zijn op een avond en iedereen kan meegenieten.

De nieuwe reserveringen kunnen worden gedaan met ons nieuwe reserveringssysteem hieronder. Je kunt 2,5 uur boeken voor een groep van minimaal 2 en maximaal 30 personen.

Nieuw: Muntjes

Bij binnenkomst krijg je 5 muntjes ter waarde van 16 euro. Mocht er plek zijn dan kan je altijd blijven, maar op drukke avonden, heb je geboekt voor maximaal 2,5 uur. Heb je meer dorst? Je mag altijd drankjes bestellen aan de bar als je muntjes op zijn!

Reserveringstijd

Je kan het een beetje vergelijken met het 2 uur lang sushi eten. Na 2,5 uur mogen de volgende gasten naar binnen. Zo komt iedereen op een avond aan de beurt. Mocht het niet druk zijn, dan mag je gewoon blijven! LET OP: BEN JE 15 MINUTEN LATER DAN JE RESERVERING, DAN HEB JE KANS DAT DEZE KOMT TE VERVALLEN BIJ DRUKTE. 

Terras zonder reservering!

Je mag altijd op het terras van Fame zitten zonder reserveren!

Loop je toevallig langs en wil je naar binnen? Dan kan dat onder dezelfde voorwaarden: 2,5 uur en 16 euro aan muntjes.

Zitplaatsen

We vragen al onze gasten zoveel mogelijk te blijven zitten. Zo krijgen wij geen boete, blijft iedereen safe en kunnen we openblijven. Dat is voor iedereen het gezelligste! Alvast bedankt!

Reserveringsformulier

Wil je langskomen? Super tof! Kies hieronder je gewenste datum, tijd en aantal personen.

Heb je een speciaal feestje en wil je graag de bar afhuren? Doe dan een aanvraag via de bijbehorende pagina door op de knop hieronder te klikken.

Voer hier je reservering in! Tot snel!