Karaoke blog

De vijf karaoke types die je tegenkomt in een karaoke bar

Karaoke: wie houdt er niet van? Niet alleen omdat we dan even niks anders hoeven dan dansen en zingen, maar ook omdat er zo veel te zien is tijdens zo’n avond. Wat dan? Deze 5 verschillende karaoke types, bijvoorbeeld!

Oké, na een avondje uit, nemen we ons altijd voor om het voorlopig rustig aan te doen, maar mijn hemel, wat was het weer goud. Waarom? Om de muziek, om de leuke mensen met wie je was en… de karaoke partygangers die je allemaal tegenkomt. Wij hebben een aantal portretten van karaoke types op een rijtje gezet. Je herkent vast een paar van je zangpartners of misschien wel… jezelf! 

1- het waar-zijn-de-oordopjes-type

Je kent ze wel, deze zangers en zangeressen schreeuwen de longen uit hun lijf met stemgeluiden die ook gebruikt zouden kunnen worden als marteltechniek. Deze mensen zijn zich er compleet van bewust dat ze zo vals zingen als een kraai, maar het gaat hen toch alleen maar om het maken van plezier. Groot gelijk hebben ze, want het levert gegarandeerd hilarische momenten op!

2- Het Hans-Kazan-type

Deze types scheppen heel de avond op over hoe zij iedereen onder tafel zullen zingen, maar wanneer hun naam wordt omgeroepen door de microfoon zijn ze nergens meer te bekennen… Het lijkt net een verdwijntruc! Toch is daar altijd weer het excuus dat ze spontaan “even naar het toilet moesten”. Of hebben ze misschien toch een beetje last van plankenkoorts?

3- Het the-show-must-go-on-type

Om het feit te verbloemen dat hij of zij niet mega goed kan zingen, maakt dit type karaoke zanger er een one-man-show van. Deze persoon gaat helemaal op in zijn performance en dansmoves en zal moonwalkend als Michael over het podium walsen, terwijl het publiek los gaat op de dansvloer.

4- het waarom-ben-jij-nog-geen-superster-type

Dit type spreekt eigenlijk voor zich. Met een stem als een nachtegaal zingt dit type de sterren van de hemel, terwijl het publiek vol verbazing stil valt. Wanneer deze Beyoncé 2.0 staat los te gaan op het podium, vraagt iedereen zich af waarom deze persoon nog geen platencontract heeft?!?

5- Het ik-ga-helemaal-naar-de-klote-type

Er zijn mensen die wel houden van een drankje en er zijn mensen die finaal naar de klote gaan. Je weet wel, van die mensen die op Facebook moeten vragen waar ze ook alweer wonen. Ze weten namelijk niets meer (we noteren: tien bier, vijf tequilashotjes en vier Flügels), dus ook niet dat ze wankelend op het karaoke podium verkondigd hebben dat alle drank op hun rekening mag. Dit zijn de zangers en zangeressen die elke keer opnieuw na een avondje uit besluiten het voorlopig rustig aan te doen, maar wat was het weer een legendarische avond!

Karaoke Bar Fame

Heb jij ook altijd willen weten wat voor karaoke type je bent? Hou onze social media dan goed in de gaten, want binnenkort opent Karaoke Bar Fame haar deuren!

Geen zin om entree te betalen?

Wat moet je doen voor een Free Entree? 

-Like onze Facebookpagina.

-Doe een Facebook Check-in met je persoonlijke account. 

-Breng een goed humeur mee. 

See you soon @Fame!