Wicked Woensdag Karaoke

woensdag karaoke bar open

Kan het nog gekker? Altijd! Jij als vaste Fame fan weet natuurlijk dat wij al jaren geopend zijn van donderdag t/m zaterdag. We maken er dan al die avonden een fame-tastic feestje van en niemand wil naar huis… Daarom plakken we er gewoon nog een extra party night aan vast. Dat breekt zo lekker week! Vanaf heden zullen we elke week ook geopend zijn op de woensdag van 21u tot 2u. Alle andere dagen blijven gewoon de bekende tijden 20u tot 4u. 

Een goed begin van je weekend!

Gratis muntjes

Niets zo fijn als gratis drank! We zien je graag de woensdagavond goed beginnen, dus gaan we free shots uitdelen. Dit doen we door tussen donderdag en zaterdag bij de entree een wit muntje mee te geven. Dit fijne witte goud kun je op de woensdag bij de bar inleveren voor een sappig shotje.

Zo vier je het midden van de week nog leuker. You never drink alleen @ Fame!

woensdag karoake open muntjes

Goedkoper

Laten we wel wezen, het leven is al duur genoeg… Gelukkig ben je op de woensdag bij karaokebar Fame goedkoper uit! We hebben elke week wel een fijne promo waar je van kunt genieten. Een cocktail, mix drankje of shot voor minder. Zo haal je nog eens wat uit je zuur verdiende geld! Zeker weten wat er deze week op de planning staat? Dan is het uiteraard belangrijk onze socials in de gaten te houden zoals Instagram, TikTok en Facebook. 

Uitgaan in Rotterdam

FAME-64 Karaoke bar Fame Rotterdam woensdag-2

Het nachtleven in Rotterdam is beroemd en berucht, zeker onder de studenten. Een feestje bouwen is bij Fame dan ook geen probleem! Kom dus chillen met je posse op woensdag voor het leukste uitgaan in Rotterdam. We houden van de lekker ongedwongen sfeer in onze gezellige karaokebar. Een drankje en een deuntje, een shotje en een song, bij Fame sing je nooit alleen!