• Vrijgezellenfeest Rotterdam

Vrijgezellenfeest vieren Rotterdam

Wie gaat trouwen moet natuurlijk een vrijgezellenfeest vieren! En die vier je natuurlijk bij FAME! Onze gerse locatie is namelijk perfect geschikt voor het geven van vrijgezellenfeesten! Bij Fame kun je uitstekend je eigen feestje kunt bouwen en kun je natuurlijk losgaan op de karaoke set die de hele avond en nacht beschikbaar is. Lekker aan de cocktails, borrels en natuurlijk met een hapje wordt dit de avond & nacht van je leven. Dat worden kleine oogjes tijdens die plechtigheid!

Ook voor grotere groepen kun je terecht bij FAME. We kunnen jouw vrijgezellenfeest in Rotterdam dan ook tot in de puntjes aan jouw wensen aanpassen. En als je naar iets speciaals op zoek bent, zoek dan niet verder, je hebt ons gevonden!

Vrijgezellenfeest dames

Een vrijgezellenfeest in Rotterdam vieren met de meiden doe je bij FAME! Ons karaokesysteem staat de hele avond en nacht aan zodat jij en anderen tot in perfecte kunnen genieten van de klanken van jezelf of die van je vriendinnen. Jullie vrijgezellenfeest kan dan ook niet anders dan een groot feest en succes worden. En als je het zingen even zat bent, stort je je toch op onze zeer uitgebreide cocktailkaart en geniet je van die laatste nacht als bachelorette!

Vrijgezellenfeest mannen

Met de mannen een geweldig vrijgezellenfeest in het centrum van Rotterdam vieren? Wat dacht je van een knotsgekke en gezellige avond en nacht in het centrum van de stad bij FAME? Onze karaokebar is uitermate geschikt voor elk type vrijgezellenfeest. Van grote groepen vrienden tot een wat intiemere groep; in onze leuke bar komt het gegarandeerd goed. Begin de avond met een lekker biertje maar vergeet die karaoke-set niet; ook jij kunt een rondje meezingen met je favoriete jeugdhit. En als je het allemaal zat bent, stort je je op onze speciaalbierkaart waar gegarandeerd wat op staat dat bij jou past!

Stripper regelen

De ultieme ervaring voor een vrijgezellenfeest is natuurlijk een stripper. Of het nou een man of vrouw is; de aanwezigheid van zo’n bijzondere performer zorgt altijd voor een beladen en spannende sfeer. Gelukkig zit je bij een vrijgezellenfeest met stripper bij Fame helemaal goed: In onze gezellige zaal kan een stripper uitstekend zijn of haar kunstje doen om de avond tot een figuurlijk hoogtepunt te brengen.

Laat ons weten als je een stripper hebt geregeld, dan houden we daar rekening mee! 0621294313