Karaoke feestje

karaoke bar fame logo

Waar is dat karaoke feestje? Hier is het karaoke feestje! Je zult ze wellicht zijn tegengekomen de afgelopen jaren: de verschillend gekleurde logo’s van Karaokebar Fame in Rotterdam. Waarom we dat doen? Omdat we, waarschijnlijk net als jij, van leuke uitspattingen en een karaoke feestje vieren houden! Wanneer jij op het podium staat en je even helemaal waant in de schoenen van de zanger of zangeres, doe je eigenlijk ook een logootje aan 😉 

We laten jou graag weten dat je bij Karaokebar Fame in Rotterdam terecht kan voor allerlei uiteenlopende feestjes. Van karaoke verjaardag tot bedrijfsuitje en van vrijgezellenfeestje tot vrijmibo. Uitgaan in Rotterdam betekent @ Fame feest je nooit alleen!

Daarbij kun je naast karaoke zingen ook genieten van snoei lekkere borrelhapjes en maken onze bartenders meerdere van de lekkerste cocktails in Rotterdam. We zetten jou en je shotje in vuur en flame @ Fame.

Karoake Feestje Koningsdag

Koningsdag rotterdam karaoke

Wat een feest überhaupt dat we weer mogen! Koningsdag vieren in Rotterdam dit jaar is gewoon helemaal fantastisch te noemen. Karaokebar Fame doet natuurlijk gezellig mee en als kroon op ons werk dit mooie logo. Daarbij hebben we het werkwoord ‘Willemen’ geintroduceerd! Ik Will’m @Fame en waar Will’m jij?

Vrijgezellig Karaoke Feestje!

Vrijgezellenfeest Rotterdam

vrijgezellenfeest vieren fameDit logo hebben we speciaal voor de love birds gecreëerd. Hoe geweldig is het om de laatste keer voor je trouwdag nog eens lekker los te gaan met vrienden op heerlijke foute nummers bij Karaokebar Fame in Rotterdam? Love is in the air! Enne What happens at Fame stays @Fame…

Live voetbalwedstrijden kijken

Live voetbal wedstrijden kijken Rotterdam

Watch the game @Fame! Op meerdere grote schermen kun je fenomenaal voetbal loeren bij onze Karaokebar in Rotterdam. We proberen altijd de grootste wedstrijden uit te zenden en maken er dan een karaoke feest van. Houd de socials in de gaten wanneer de volgende game @ Fame uitgezonden wordt en dan kun je dit logo zeker verwachten! Het is altijd handig om een plekje te reserveren, zodat je zeker bent van een goeie spot!

Live voetbalwedstrijden kijken

Live EK en WK kijken Rotterdam

Natuurlijk zenden we in onze Karaokebar alle voetbalmatches uit als Oranje speelt! Kom overdadig in de kleur van Nederland en geniet van shotjes en bittergarnituur zoals het hoort. Tijdens de pauzes zingen we uiteraard kneiter hard mee met de meest bekende Oranje nummers…

You never sing alleen @Fame! Wil je goed zicht hebben? Dan is een plekkie reserveren wel aan te raden. Watch the Game @ Fame.

Steun het Nederlands Elftal en zing Nederland o Nederland uit volle borst! Samen met je vrienden en een biertje, kijk je de EK en WK wedstrijden @ Karaoke Bar Fame. Cheers!

Formule Fame

Live Formule 1 kijken Rotterdam

Karaokebar Fame in Rotterdam die naast zingen en voetbal ook formule 1 uitzendt? Jazeker, Formule Fame! Ook deze game kijk je bij ons. We moedigen vanzelfsprekend onze Max aan tijdens de races op zondag. Ben jij ook een F1 Fan? Zodra je dit logo voorbij ziet komen, weet je dat we weer gaan kijken @ Karaokebar Fame in Rotterdam! Kom je met een groep of alleen? Vergeet niet te reserveren!

Live Feyenoord kijken

Live Feyenoord wedstrijden kijken Rotterdam

Karaokebar Fame is Rotterdam in hart en nieren, dus als Feyenoord speelt, is er sowieso wat te vieren! Wil je weten of we een wedstrijd van Feyenoord op groot scherm uitzenden? Check dan de socials voor dit logo, want wij houden je natuurlijk op de hoogte. You never walk alleen @ fame.

Karaoke feest Songefestival

Live Euro Visie Songfestival kijken

Kun je niet zingen? Zing dan mee! @Fame gaan we voor alle kleuren van de regenboog, is iedereen welkom en wordt iedereen even hard toegejuicht. Karaokebar Fame in Rotterdam is LHBTI vriendelijk en zorgt dat eenieder het naar de zin heeft. Vraag het anders aan @NikkiTutorials die zeker los ging @Fame =) Daarbij kijken we natuurlijk met z’n allen uit naar het volgende Songfestival hier in Rotterdam!! We houden je op de hoogte via de socials. Sing along Festival @ Fame.

Kom je op een van onze speciale dagen?

Nu ben je helemaal bijgepraat over onze verschillende logo’s met speciale karaoke dagen. Kom je snel een keer langs? Hou onze social media in de gaten, we posten daar niet alleen de party pics maar ook de data die je in gaten moet houden.

Wanneer jij een keer op een andere dag dan tussen donderdag en zaterdag wil langskomen met een groep, kun je gewoon contact opnemen en Karaokebar Fame in Rotterdam reserveren. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden om er een gers feestje van te maken. Go insane @ fame!