Karaoke feest in Rotterdam

Feestje vieren in Rotterdam

Party locaties zijn er genoeg in Rotterdam, maar wil je echt een swingend feestje organiseren? Dan kan je samen met je crew terecht bij onze gloednieuwe Karaoke Bar Fame! In deze blog lees je dan ook alle mogelijkheden die deze feestlocatie te bieden heeft.

Kids Karaoke in Rotterdam

Van een kinderfeest een swingend dansfeest maken is niet zo heel erg moeilijk, maar een discofeest zonder muziek is natuurlijk echt not done. Dus zal je in ieder geval moeten zorgen voor apparatuur én de juiste muziek. Met wat extraatjes erbij zoals een echte DJ en een vet podium kan je kinderfeestje haast al niet meer stuk. Gelukkig heeft de crew van Fame dit allemaal al voor jullie geregeld. 

Bij muziek hoort uiteraard ook zingen. Bij Fame maken we er een knotsgek feest van door de kinderen lekker uit hun dak te laten gaan tijdens het meezingen van onze kinderkaraoke liedjes. Tel hier de aanwezigheid van lekker eten, limonade en frisdrank bij op en je snapt dat je bij Fame helemaal goed zit voor je volgende kinderfeestje.

Om deze party nog vetter te maken kan je een zangwedstrijd houden. Door de kids te laten zingen om de felbegeerde titel “Karaoke Queen of King”, krijgt het feest nog meer uitdaging. Misschien zit er zelfs wel een echte zanger of zangeres onder de aanwezigen die de sterren van de hemel zingt. Daarnaast kunnen onze medewerkers in de jury gaan zitten van je eigen “The Voice Kids”, maar de feestgangertjes kunnen natuurlijk ook gewoon heerlijk meedoen voor de lol. Al met al kunnen we je kinderfeestje in ieder geval van A tot Z verzorgen.

Kinderfeestje in Rotterdam
Bron

Bedrijfsfeestje in Rotterdam

Het is weer zover! Het jaarlijkse bedrijfsuitje moet georganiseerd worden met als doel: Een legendarische avond beleven met al je collega’s (Ook met degene die je minder leuk vindt). Maar nu is de grote vraag: Hoe organiseer je zo’n uitje waar jaren later nog steeds over gesproken wordt? 

Het antwoord is simpel: Een Karaoke feestje in Rotterdam! Je kiest een nummer, de DJ draait de plaat en deze zing je uit volle borst mee terwijl je collega’s zich uitleven op de dansvloer. Op deze manier leer je iedereen van een hele andere kant kennen op een ongedwongen manier. Daarnaast kan het ook nog eens voor hilarische momenten zorgen. Moet je voorstellen dat je baas met een shotje te veel op, staat los te gaan op het podium… 

Oftewel ben je op zoek naar bedrijfsuitje in Rotterdam? Dan zijn jij en je collega’s bij ons aan het juiste adres! Bij Karaoke Bar Fame heb je namelijk gegarandeerd een fantastische avond.

Bron

Vrijgezellenfeestje in Rotterdam

Het bruiloftsseizoen is geopend en dus moeten er weer een hoop vrijgezellenfeesten georganiseerd worden. Heb jij de eer (of de pech) om dit te regelen? No worries! Bij Karaoke Bar Fame ben je verzekerd van een geweldige laatste avond voordat je het Ja-woord geeft. 

Bij een vrijgezellenfeest horen natuurlijk een aantal (gênante) opdrachten, zoals een nummer zingen voor een grote groep mensen. Echte vrienden en vriendinnen springen natuurlijk mét de bachelorette het podium op als hij of zij I Will Always Love You van Whitney Houston moet zingen.Dit zorgt

Daarnaast hebben we een mooie ruime hoek waar je met een groep je eigen feestje kan bouwen, onder het genot van cocktails, shotjes en uiteraard een stripper of striptease. Je weet wat ze zeggen.. What happens @Fame stays at Fame!

Are you ready for Fame?

Wil jij een feestje in Rotterdam komen vieren en klinkt een van deze opties je als muziek in de oren? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. We bespreken graag de mogelijkheden met je om te kijken of we ook voor jou en je team een onvergetelijke avond kunnen organiseren! See you soon?