The Voice of Fame: Sterre Tuijl

The Voice of Fame: Introducing Sterre van The Voice of Holland

De gloednieuwe Karaoke Bar Fame doet er uiteraard alles aan om binnenkort haar deuren te openen met een swingende kick-off. Tijdens de verbouwing is er dan ook alvast van alles geregeld om de opening en alle dagen daarna tot een succes te maken. Maar wat moet er dan allemaal geregeld worden, vraag je jezelf misschien af? Een succesvolle Karaoke Bar valt of staat met goed personeel. In deze blog lees je dan ook alles over “The Voice of Fame”. De zoektocht naar de beste zangers en zangeressen van Rotterdam die ook nog een biertje kunnen tappen!

The Voice of Fame

Wat nou als iedereen die bij Fame werkt ook nog eens zou kunnen zingen en dansen? Dan is het gegarandeerd een feestje! En dan kan iedereen die bij ons werkt, lekker mee swingen met de gasten! Met dit idee is de Karaoke Bar aan de slag gegaan, en de uitkomst was: “The Voice of Fame” organiseren! Tientallen zangtalenten zijn langs gekomen om hun zang en danskunsten te showen. Wat was het een feest om naar hen te luisteren! Van alle kandidaten was er één persoon die de jury echt omver blies met haar stemgeluid, namelijk: Sterre Tuijl! Zij is de nieuwe star of Fame en zal zodra dat kan de avonden inluiden met haar prachtige gezang en soepele dansmoves.

Sterre Tuijl

Na haar deelname aan de The Voice in 2018 is ze een YouTube kanaal gestart en op dit kanaal post ze elke maand een cover. De 22-jarige zangeres Sterre zingt lekker met je mee tijdens de Karaoke feestjes in Fame! Hoe leuk is dat?!? 

Wil je ook graag samen met Sterre zingen? Kom dan naar Fame en hou onze social media in de gaten om te zien wanneer zij aanwezig is!

Vacature

Lijkt het jou nou ook leuk om bij ons te komen werken? Wij hebben nog steeds toffe vacatures en zijn altijd op zoek naar jong talent dat graag in de spotlight staat en weet hoe je een feestje moet opstarten! Meld je aan met het contactformulier en kom bij the Fame Famely!