Kinderfeestje Rotterdam

Vier je kinderfeestje in Rotterdam bij FAME! Onze gezellige karaokebar in het centrum van Rotterdam is uitstekend geschikt als locatie voor een geweldig feestje! Of er nu iemand jarig is, een leuk uitje met vriendengroep gemaakt wordt of de hele familie een leuke dag wil hebben: Bij FAME zijn jullie allemaal welkom!

In onze Karaoke bar geniet je van een goedkoop kinderfeestje in Rotterdam, de ideale invulling van het volgende feest!

Karaoke kinderen Rotterdam

Karaoke met kinderen

Onze gezellige en sfeervolle bar is voorzien van een podium en goede geluidsinstallatie. Daarnaast bevat ons muzieksysteem alle bekende hits en klassiekers!

Tel hier de aanwezigheid van lekker eten, limonade en frisdrank bij op en je snapt dat je bij FAME helemaal goed zit voor je volgende kinderfeestje.

Samen met Sterre van de Voice of Holland een liedje zingen? Laat het weten in het onderstaande formulier.

Wil je een kinderfeestje aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Karaoke kids rotterdam

Familie uitje

Niets is mooier dan gezellig met je familie los te gaan met karaoke. Je hoeft je bij Fame sowieso niet te schamen (No Shame @ Fame) maar met je familie kunnen de remmen helemaal los. Vier oma’s verjaardag in Rotterdam of die gekke neef eens even in de spotlight zetten! Schatterlachen verzekerd! Wil je een familie feestje organiseren? Mail ons en we nemen binnen 1 werkdag contact op! info@karaokebarfame.nl.

Arrangementen Kinderfeestjes/ familie feestjes

We bieden leuke arrangementen aan voor nagenoeg elk budget. Je kunt ervoor kiezen om langs te komen en een drankenpakket af te nemen of voor een uitgebreider arrangement te kiezen. We kunnen je kinderfeestje in ieder geval van A tot Z verzorgen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Karaoke kinderen Rotterdam 2

Kinderfeestje aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
    Kies voor een woensdag- of zondagmiddag
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen