Eat, Drink Sing

Dat je heerlijk de longen uit je lijf kunt zingen bij Karaokebar Fame in Rotterdam, dat moge duidelijk zijn. Van donderdag tot en met zaterdag is het een af en aan op ons podium en vaak gewoon in de hele kroeg! Wist je dat we naast swinging songs ook een errug fijne menukaart hebben? We lichten graag een aantal van onze drinks & food toe. Check dit!

Cocktails

Voor kneiter coole cocktails kun je zeker terecht bij Karaokebar Fame in Rotterdam. Onze bartenders maken alle combo’s met evenveel passie voor je klaar. Toch zijn dit de favo’s:

Sex On The Beach

I wanna have sex on the beach….come on everybody! Ben jij al in zomerse sferen? Niets zo lekker als een verfrissende cocktail en bedenken dat je op een tropisch zandstrand zit. Het is ook nog eens een van de bekendste cocktails ter wereld. Iedereen maakt hem een tikkie anders, maar die van ons wil je zeker proeven!

 • Vodka
 • Peachtree likeur
 • Sinaasappelsap
 • Cranberrysap
 • Grenadine

Weetje: Er wordt gezegd dat Sex on the Beach is ontstaan tijdens  dé famous ‘spring break’ in Florida.

Long Island Iced Tea

Gonna buy me a ticket to the tropics…Zat je al lekker weg te dromen in de tropen? Dan gooien we er nog een Long Island tegenaan! Deze cocktail staat er om bekend dat je na een stuk of 3 beter even kunt blijven zitten. Zeker wanneer hij zo goed gemaakt wordt als bij Karaokebar Fame in Rotterdam! Een echt goeie Long Island Iced Tea drink je namelijk weg als limonade…

 • Gin
 • Tequila
 • Vodka
 • Witte rum
 • Triple sec
 • Cola
 • Citroensap

Weetje: Zoals je ziet, zit er dus geen ice tea in een een Long Island!

Berry Mojito

Je bent uiteraard bekend met de klassieke Mojito. Bij Karaokebar Fame in Rotterdam houden van een geinige spin off en schenken dan ook graag de berry variant! Net zo super fris en toch even weer wat anders. Geef van te voren aan hoe zoet of zuur je deze hanenstaart het liefst drinkt.

 • Carta Blanca Rum
 • Crème de cassis
 • Mint
 • Lime juice

Weetje: Mojito komt uit Cuba. Inmiddels zijn er steeds meer varianten van dit fruitige vaasje bedacht.

Hot shots

Karaokebar Fame in Rotterdam staat naast de cocktails zeker ook bekend om de stoute shots!

Je kunt voor de gebruikelijke tequila of dropshot gaan, maar er zijn ook meerdere lekkere gerse shotjes aan de bar te krijgen! 

B52

We zetten je in vuur and Flame in Karaokebar Fame! De B52 shot is een bekende en beruchte toevoeging aan je avond. Rond en vaak ook op de bar zorgt dit shot altijd voor een lekker vlammend sfeertje. Deze shot drink je namelijk terwijl die in vuur en flame staat! Uiteraard wel met een rietje…  Het is een gelaagd shotje waarvan de bovenste drank wordt aangestoken. 

 • Grand Marnier of Cointreau
 • Kahlua
 • Baileys

Weetje: De B52 was tijdens de koude oorlog een Amerikaanse bommenwerper.

Raketje

Terug naar je kinderjaren! Dit is een oer Hollands shotje met de smaak van de bekende Ola raketjes. Zoals je vroeger lang over een ijsje kon doen, zo snel gooi je deze shot achterover! Voor de echte zoetekauw die graag oude tijden doet herleven. Je kunt een Raketje overigens ook als cocktail bestellen.

 • Bacardi Razz
 • Cointreau
 • Coebergh/bessenjenever 

Weetje: Voordat Bacardi Razz uitkwam, werd dit drankje voornamelijk gemaakt met Bols Blueberry.

Jägerbomb

Wereldwijd bekend en geweldig wanneer je een dip moment op je avond hebt, want na 1 of 2 van deze jongens krijg je meteen zin om de microfoon te grijpen! Eigenlijk hoort een Jägerbomb als shotglas Jägermeister in een een groter glas met Red Bull. Maar je kunt deze top ingrediënten net zo goed in het klein combineren! Dan neem je er maar meer achter elkaar, ja toch?

 • Jägermeister
 • Red Bull energy drink

Weetje: De Jägerbomb vindt zijn herkomst uit de après-ski  – je wordt er dan ook lekker warm van!

Wish you were beer

De (speciaal)bierkeuze is reuze! Bij Karaokebar Fame in Rotterdam hebben we vanzelfsprekend de meest bekende bieren op fles en daarnaast nog eens 10 op tap. Van blond tot malt en van IPA tot amber. Waar moet je beginnen met je proeverij?

Met dop er op

Delirium Tremens 9%

De kenners van Belgische biertjes zullen hier zeker van genieten. Redelijk zwaar en groots, dus perfect om grandioos van te genieten. Delirium is vooral bekend van het roze olifantje.

Grimbergen Dubbel 6,5%

De dieprode Bourgogne kleur heeft Grimbergen Dubbel te danken aan een mix van verschillende moutsoorten. Speciaalbier drinkers vallen meestal voor het compacte, lichtbruine schuim.

Vedett IPA 5,5%

Vedett IPA biedt is echt explosie van smaakvolle bitter die dan afneemt naar aangenaam zacht.De fruitige en bloemige aroma’s maken vervolgens plaats voor een karamel zoetheid waardoor je een zeer toegankelijke smaak krijgt.

Kasteel Rouge 8%

Als kers op de taart een robijnrood speciaalbier van Kasteel. Lichtelijk zoet met een stevige schuimkraag. Goed te combineren met bijvoorbeeld een kaasplankje.

Tapdansje

Texelse wisseltap

De Texelse biertjes zijn deskels lekker! Bij Karaokebar Fame in Rotterdam houden we wel van afwisseling en daarom hebben we onder andere bij Texels om de tijd een ander biertje op die tap. Denk hierbij aan de typische Texelse Skuumkoppe, Texels Blond en Texels Wit.

Grimbergen Tripel

Ga je voor een Tripel? Dan is Grimbergen echt een aanrader. Bitter-zoet, kruidig en een beetje pittig. Dit komt vooral door de blonde kandijsuiker en verschillende hopsoorten.

Meantime London IPA

Een echte India Pale Ale. Fuggle en Goldings hop komen samen om een volle IPA te maken die boordevol smaak zit. Een match gemaakt in Londen.

La Chouffe

Het kaboutertje onder de bieren, maar zeker niet onder de smaken! Een heerlijk fris biertje met een tikkie citrus en kruidentonen. Al 40 jaar een begrip en natuurlijk bij Karaokebar Fame in Rotterdam verkrijgbaar van de tap.

Street food in Rotterdam

Goed bikken is belangrijk. Of je dat nou in de middag doet op ons terras in Rotterdam of ‘s avonds om een goede bodem voor de cocktails, shots en biertjes te leggen. Bij Karaokebar Fame houden we van een gebbetje en daarom vind je op onze menukaart voor street food en snacks de meest karao-komische benamingen die we konden bedenken!

Food

Van al dat zingen en drinken en nog meer (mee)zingen krijg je trek! Tijd voor een bodempje. Daar weten we wel raad mee, even iets lekkers zoutigs en hartigs voor bij je bier en wijntje.

We houden natuurlijk rekening met vegetariërs en hebben ook voor non vleeseters keuze op ons menu. Denk aan vegaballen, kaassouffles, loempia’s of gewoon een heerlijk patatje met mayo! Yem!

Wanneer zien we jou?

Nu je weet wat voor heerlijks Karaokebar Fame Rotterdam allemaal in huis heeft, kun je vast niet wachten om je eens goed te buiten te gaan aan de delicious drinks & lekker fingerfood. Kom je langs bij ons prettige terras in Rotterdam of chill je hem binnen aan de bar? We zetten je in vuur en flame @ Fame!